Over ons

Over ons

Vanaf 1991 is Theo Harmsen werkzaam als zelfstandig bouwondernemer. In het 2e kwartaal van 2009 is Bouwbedrijf Harmsen verhuisd naar zijn eigen pand aan de Keulenaar 28, gevestigd op het Industrieterrein Langshaven in Wijk bij Duurstede. Tussen zijn werkzaamheden door wordt hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe bedrijfspand.

Bouwbedrijf Harmsen is een veelzijdig bedrijf. Van kleine verbouwingen tot stadsrestauraties. Denk hierbij aan: timmerwerk, schilderwerk, maken en vervangen van kozijnen en dakkapellen, stucwerk, tegelzetten, dakwerk, badkamers en sanitair, straatwerk, tuinhuisjes enz. Bouwbedrijf Harmsen heeft jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van Velux dakramen. Daarnaast kan hij u ook adviseren in levering van bijbehorende producten. Al is de klus nog zo klein, schroom niet zijn hulp in te roepen als u omhoog zit. Uit ervaring weet Theo Harmsen hoe belangrijk het is dat ook dan snelle en vakkundige hulp wordt geboden.

In principe kan ik alle voorkomende bouwkundige klussen van A tot Z zelf uitvoeren. Voor een klant is dat een prettige bijkomstigheid, omdat er maar één persoon over de vloer komt. Bij mij geldt: kwaliteit voor alles! Ga nooit bezuinigen op goed materiaal. Dat is misschien iets duurder, maar ik weet dat wat ik aflever goed is en kan ik instaan voor mijn eigen kwaliteit. Ik ga er van uit dat ik altijd nog eens terug mag komen. Eerlijkheid duurt het langst